[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Erdogan: Biçikletë falas për çdo fëmijë që fal namazin e sabahut në xhami 

“Duke filluar nga sot dhe për 40 ditë, do të jepet nga një biçikletë falas për çdo fëmijë turk dhe joturk që fal namazin e sabahut në xhaminë e Sulltanit Javuz Selim në Stamboll”, ka thënë presidenti turk Erdogan

 

Kjo pasi sipas Erdogan-it, Omeri r.a. ka thënë se në atë xhami që nuk ka fëmijë ajo është duke vdekur…