[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Eni Koçi me veshje të tejdukshme, shfaqet tejet tërheqëse (Foto)Eni Koçi kohët e fundit ka filluar të eksperimentojë me veshjen. Natyrisht këngëtarja nuk ka mundur ti shmanget trendit botëror të ekspozimit të trupit.

Në imazhin e fundit të realizuar në një set profesional, këngëtarja është shfaqur e veshur me një fund ngjyrë hiri teksa në pjesën e sipërme, materiali i tejdukshëm, shfaqte plotësisht transparente pjesën e barkut dhe gjoksit.

Foto e fundit i Enit ka befasuar të gjithë fansat, të cilët e kanë dhënë komplimente të shumta për paraqitjen.