[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Enca i shkruan live Dhurata Dorës, por ajo e “injoron rëndë” shoqen. Pse vallë?Mania për të përdorur opsionin më të ri të Instagram ajo e videos Live, i ka kapluar dhe vipat tanë.
Dhurata Dora është një nga këngëtaret e famshme e cila e ka përdorur disa herë live-n, ku iu është përgjigjur pyetjeve të fansave të shumtë. Por në videon e fundit live fansat kanë parë një koment të Encës: “Bëhu e gjallë”, dhe këngëtarja kosovare nuk i është përgjigjur fare mikes së saj.
Nuk dihet arsyeja e këtij veprimi, mbase Dhurata nuk e ka parë fare komentin, edhe pse vështirë ta thuash këtë gjë, ose diçka ka ndodhur mes të dyjave. Ngelet për tu zbuluar në të ardhmen.