[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Emocionuese, ‘Vallja e Tropojës’ kërcehet edhe në Kinë (Video)Kjo është ndër ato video që emocionon këdo që e shikon.

Është një valle shqiptare e kërcyer në Tajvan, ku siç duket kinezët kanë mësuar më së miri një nga traditat tona më të vyera. Urojmë që këto tradita të tejçohen edhe te brazat e rinj në Shqipëri dhe kudo ku ka shqiptarë.

SHIKO VIDEON