[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Emigranti nga Kosova tregon që krejt pa pare janë në Zvicër (Video)Emigranti nga Kosova tregon që krejt pa pare janë në Zvicër dhe fton të gjithë të shkojnë sepse është më mirë se në Kosovë.

Për më shumë shikojeni videon.