Ekzekutimi për hakmarrje si në filma: Zbulohet plani i familjes Gashi për privimin e 23-vjeçarit, e goditën edhe të vdekur

Nata e 24 prillit të vitit të kaluar ishte tragjike për familjen Hoxha nga Malisheva. Me motiv hakmarrjen, vëllezërit Hoxha u përballën me familjen Gashi dhe për pasojë 23-vjeçari, Fazli Hoxha u privua nga jeta me armë zjarri. Vrasja ndodhi në parkingun e restorantit “Villa Park” në Volljakë të Klinës, ku paraprakisht vëllezërit Hoxha u … Vazhdoni me leximin e Ekzekutimi për hakmarrje si në filma: Zbulohet plani i familjes Gashi për privimin e 23-vjeçarit, e goditën edhe të vdekur