Edoni shpërthen në të qara, fajëson Urimin për humbjen në lojën me topa (VIDEO)

Edoni ka fajësuar Urimin për humbjen në lojën me topa.Kjo pasi Urimi ka tërhequr nga vetja aktorin. Në momentin që Edoni kupton se u eliminua nga loja, ai fillon të qajë si fëmijë dhe del në oborrin e shtëpisë nën temperatura të ulëta.

Ndiqni momentin.

ngjashme