[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Edona Qose përzgjedhëse e ekipit për TV START International TV Festival’s Movement 2017



Se shpejti Edona Qose: Drejtore Nacionale per Kosoven dhe Shqiperine organizon spektaklin e bukurise dhe talenteve per femije : TV Start TV START & START mini Models Kosova & Albania 2017 njofton Botapress.
Femijet fitues ( sipas grup moshave vajza dhe djem ) do te formojne Ekipin Shqiptar ” Kosova & Albania” 2017 te cilet do te perfaqesojne Republiken eKosoves dhe Shqiperise ne garen boterore te bukurise dhe talenteve per femije TV START International TV Festival’s Movement 2017 Istambull Turkye .
Liliya Shekhanina” President Aleksandr Litvinenko” Producent

14671274_1855180998035623_8395673039526150414_n