[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Edhe një çmim ndërkombëtar për Aeroportin “Adem Jashari”Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” zgjidhet përsëri stacioni me performancën më të mirë nga EasyJet 
 
Viti 2016 ishte viti  i suksesshëm  historinë e ANP “Adem Jashari”, përgjatë të cilit është shënuar rritje e konsiderueshme e numrit të udhëtarëve e gjithashtu shërbimet e aeroportit janë performuar me një efikasitet të lartë.  
Për efikasitet dhe performancë të jashtëzakonshme, vetëm gjatë vitit të kaluar janë pranuar shumë mirënjohje e vlerësime nga kompanitë ajrore përfshirë edhe mirënjohjet nga kompania ajrore EasyJet  kompani  operon me kosto  ulët (Low Cost). Një mirënjohje e tillë, r procesim të shpejtë të fluturimeve, udhëtarëve dhe bagazhit të tyre i është ndarë ANP “Adem Jashari” nga Easyjet edhe për muajin Dhjetor 2016, duke dëshmuar performancë më  mirë se të gjitha aeroportet e tjera nga më shumë se 30 shtete ku EasyJet operon pa aeroplanë të stacionuar. 
Si rezultat i përkushtimit të dëshmuar në punë, EasyJet për më tepër ka falenderuar në  buletinin e tij të muajit Dhjetor edhe personelin e ANP “Adem Jashari” për shërbimet e ofruara ndaj kësaj kompanie ajrore. 
 Suksesi i arritur  numrin e udhëtarëve  shërbyer na inkurajon   vazhdojmë me përkushtimin tonë maksimal në ofrimin e shërbimeve të kualitetit të lartë dhe ofrimin e kushteve sa   favorshme ndaj kompanive ajrore për  operuar  ANP ‘Adem Jashari. Falë lehtësirave  ne si Limak Kosova International Airport ofruam për kompanitë ajrore, 
për herë  parë  historinë e tij Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ka arritur shifrën rekord prej 1,744,202 udhëtarëve. Krahasuar me vitin 2015, ky numër shënon rritje prej 12.6% , përderisa numri i fluturimeve është rritur per 8.1%  ka deklaruar me këtë rast drejtori gjeneral i Limak /ANP “Adem Jashari”, Haldun Kokturk.