[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Edhe ministri Avdullah Hoti dhuron gjak vullnetar në fshatin RatkocMinistri Avdollah Hoti dhuron gjak vullnetarisht vetë i 35’ti në aksionin vullnetar të dhurimit të gjakut në fshatin Ratkoc të Rahovecit. Ky aksion në komunitet organizohet nga banorët lokal për herë të 9’të cdo 5 janar, transmeton Botapress.info

Gjaku i grumbulluar do të bartet për pacientet e hospitalizuar në klinikat e Kosovës. Organizator të aksioneve në komunitet në Dejnë, Ratkoc, Vrajak, Kramovik dhe Llozhan të Pejës është Shoqata e Dhuruesve Vullnetar të Gjakut për Kosovë./Botapress.info