[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Edhe kjo është Prishtina e Shpend Ahmetit (Foto)Këto foto që po i shihni janë bërë në një rrugë dhe lagje të Prishtinës. Megjithëse duket sikur deponi e bërrllogut, kjo pamje është shëmtia më e madhe e kryeqytetit të Kosovës.

Për më shumë shihni këto foto që i ka postuar një qytetar i Prishtinës, raporton Botapress.