[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Edhe Kadri Veseli e vlerëson lart presidentin RugovaKryetari i Kuvendit të Kosovës, njëherësh kryetari i PDK-së, Kadri Vesli, në 11-vjetorin e vdekjes, ka kujtuar presidentin Ibrahim Rugova.

“Sot, në 11 vjetorin e vdekjes, kujtojmë Presidentin Ibrahim Rugova, i cili dha një kontribut të çmuar për lirinë, pavarësinë dhe demokracinë e Kosovës. Angazhimi i tij politik shënon një etapë të rëndësishme të historisë sonë”, ka shkruar Veseli në Facebook.