E trishtë: 22-vjeçarja në Mitrovicë dërgohet me forcë në motel, rrahet dhe dhunohet

Numri i rasteve të ngacmimeve, sulmeve e dhunës seksuale në vendin tonë ka marrë përmasa shqetësuese. Zakonisht viktima janë gratë të cilat raportojnë në Polici se janë keqpërdorur seksualisht nga persona të panjohur, por shpeshherë të dyshuar janë edhe persona të afërm të tyre me të cilët kanë krijuar lidhje dashurie. Për një rast të … Vazhdoni me leximin e E trishtë: 22-vjeçarja në Mitrovicë dërgohet me forcë në motel, rrahet dhe dhunohet