E pini cigare menjëherë pas bukës? Zbuloni arsyet pse nuk duhet ta bëni më kurrë

Shumë persona kanë dëshirë që menjëherë pas bukës të ndezin një cigare. Sidomos në vendin tonë kjo dukuri është e pranishme tek shumë persona.

Por, një gjë të tillë nuk duhet ta bëni kurrë pasi rrezikoni seriozisht shëndetin tuaj. Sipas ekspertëve, nëse pini cigare menjëherë pas bukës i dëmtoni seriozisht mushkëritë tuaja.Nëse pini duhan, prisni të paktën një orë pas ngrënies për të ndezur një cigare.

Nikotina prezente tek duhani lidhet me aksesin e oksigjenit në tretje, duke bërë që trupi të thithë më shumë elemente kancerogjene se normalja.

Sipas studimeve, një cigare menjëherë pas buke është sa dhjetë cigare njëherësh. Gjithashtu rrit shanset e kancerit të zorrëve dhe mushkërive../Botapress.info/

ngjashme