E paprecedent: Kurti ndërhyn në drejtësi, nëntë deputetë të tij shkuan në seancë për t’i bërë presion gjyqtarit

Partia në pushtet po vazhdon ndërhyrjet në drejtësi.Nëntë deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje, të hënën kanë marrë pjesë në një seancë gjyqësore për një rast të kontestuar të Ndërmarrjes Publike Banesore (NPB). Aty ishin deputetët e LVV-së, Arjeta Fejza, Tinka Kurti, Adnan Rrustemi, Enver Haliti, Luan Aliu, Salih Zyba, Jeta Statovci, Enver Dugolli dhe Arjeta Rexhepi. … Vazhdoni me leximin e E paprecedent: Kurti ndërhyn në drejtësi, nëntë deputetë të tij shkuan në seancë për t’i bërë presion gjyqtarit