[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

E la shkollën kur ishte 15 vjeçe, u bë nënë 17 vjeçe, sot si 23 vjeçare, është milionereKate Stwart është shndërruar nga një adoleshente e pa punë në një mbretëreshe me diamante në vlerë prej 250 mijë funte.

Apetiti i saj për biznes e ka bërë këtë vajzë, e cila është nënë e 3 fëmijëve, një milionere qysh në moshë të re.

Momenti i fillimit të një jete të re për 18 vjeçaren, asokohe nënë, ishte kur njëherë ishte ndalë elektriciteti në shtëpinë e saj dhe kjo kishte vendosur të ndryshonte plotësisht jetën e saj.

Ajo e kishte filluar këtë duke hulumtuar për punë, ku e kishte induar një vend të punës si një sekretare në një kompani të Liverpoolit dhe pastaj kishte përfunduar duke e udhëhequr atë.