E kishte prerë gati krejt krahun me xham, kryhet me sukses operacioni i 36-vjeçarit në QKUK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se në sallën operative të Klinikës Emergjente të QKUK’së, para disa ditësh është kryer me sukses të plotë edhe një operacion shumë i rrallë dhe i ndjeshëm. Bëhet fjalë për rastin e një 36-vjeçari, i cili e kishte prerë pothuajse komplet krahun e djathtë gjatë një … Vazhdoni me leximin e E kishte prerë gati krejt krahun me xham, kryhet me sukses operacioni i 36-vjeçarit në QKUK