E fundit: Ministrja merr vendim të zëvendësohen orët e humbura në grevë

Ministrja e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arbërie Nagavci ka marrë vendim për plotësimin dhe ndryshimin e kalendarit të vitit shkollor 2022/2023. Sipas këtij vendimi, do të zëvendësohen orët e pambajtura të mësimit gjatë grevës së mësimdhënësve në muajin shtator. LEXO EDHE KETE Avokati i Popullit, Qeverisë për mosekzekutimin e pagave: Reflekto dhe gjeje një zgjidhje … Vazhdoni me leximin e E fundit: Ministrja merr vendim të zëvendësohen orët e humbura në grevë