[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

E dashura teston besnikërinë e partnerit, i dërgon një super femër, a e tradhton ai?jë ditë para Shën Valentinit, një vajzë ka provuar besnikërinë e të dashurit të saj, duke e provokuar me një vajzë super seksi.

Gjithçka është organizuar nga një kompani që merret me realizimin e provokimeve të tilla për vërtetimin e besnikërisë së një partneri, ndërsa e gjithë skena është filmuar.

Kështu, i dashuri i vajzës, i cili është hidraulik, thërritet nga “zonja e shtëpisë”, e cila i shfaqet gjysmë e zhveshur.
Për ta nxehur situatën, ajo kishte futur në dollap një lodër seksi dhe në momentin që mjeshtri e hap dollapin, ai has në të.
Por edhe ky provokim nuk i bëri fare përshtypje atij, duke i qëndruar shumë besnik partneres.

https://www.youtube.com/watch?v=H3ijpu-AupU