[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

E aksidentuara Violeta Deda ka nevojë urgjente për gjakVioleta Deda ka nevojë urgjente për gjak.

Ajo është aksidentuar, dhe më së largu të mërkurën duhet të operohet në QKUK, e për këtë i nevoitet gjaku i grupit 0 negativ.

Kontakti për ndihmë: 044 334 468.