Dyshohet për granata dore te një objekt në QKUK

    Ekipet e deminimit kanë arritur te oborri i Qendrës Klinike dhe Universitare të Kosovës, meqë dyshohet për disa granata dore, siç merr vesh Express. Rasti ende nuk është konfirmuar nga Policia e Kosovës. Promoted content ZESTRADAR How Close Is Russia To A Collapse? LEARN MORE T7 ka siguruar disa pamje nga vendi i … Vazhdoni me leximin e Dyshohet për granata dore te një objekt në QKUK