[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Dy gjyqtarët nga Kosova licensohen për gara ndërkombëtare 

Dy gjyqtaret nga Kosova Alban Kurtishi dhe Xhelal Leskovci te lincensuar si te tille , kanE kryer nje pune te  madhe duke marr pjese ne shume gara sportive te piloteve te parashtutizmit…Duke permendur edhe garat boteror  me pjesmarrje dhe pike maksimale…Per shembull gara ne Lituani, Itali , Gjermani , Tueqi e shume vende te tjera ne te cilat kan pasur sukses dhe provoj te mire…!