[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Dritan Syla: 7 pyetje për Presidentin Thaçi?   

 

 

 

1.A e ke mendu që edhe pasuria jote milionshe është ofendim për qytetarët e varfëruar nga kriza?

 

2.A e ke mendu që edhe punësimi i shokëve e familjarëve të tu është ofendim për popullin tënd që me meritë marrin diploma?

 

3.A e ke mendu që edhe vjedhja e shtetit është ofendim ndaj vendit tënd?

 

4.A e ke ditur që edhe dënimi i Çlirimtarëve për të cilët nuk e ngritet kurrë zërin, është një ofendim ndaj tyre?

 

5.A e ke mendu që edhe përulja para varrezave të armiqve tonë është ofendim për familjet e dëshmorëve të vendit tënd?

 

6.A e ke mendu se edhe gradimi i tradhtarëve me epitetin Veteran është ofendim ndaj atyre që me të vërtetë luftuan për Kosovën e lirë?

 

  1. A e ke mendu që të shkelesh besën dhe gjakun e dëshmorëve është ofendim?

 

PRESIDENT, nganjëherë edhe heshtja është ofendim.

 

Nganjëherë edhe duke mos u përgjigjur ndaj pyetjeve të shumta që të bëjmë, na bën të ndihemi të ofenduar.