[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Drejtoria e Arsimit e Prishtinës me standarde të dyfishta për shkollat fillore, ja gjendja e mjerueshme në SHF “Iliria”Drjetoria e Arsimit e komunes se Prishtines po perdor standarde te dyfishta per shkollat fillore te komunes. Keshtu perderisa ne disa shkolla fillore mesimi mbahet me orar te plote dhe ofrohen lende te mjaftueshme per ngrohje, nje gje e tille nuk ndodhe ne shkollen filllore Iliria qe gjendet ne lagjen Velania. Ne kete shkolle perveç se nuk mbahet mesimi me orar te plote per shkak te mungeses se lendes se mjaftueshme per ngrohje, ne shkollat ku i kane femijet pushtetaret e komunes si ne “Faik Konica”, atë “Ismail Qemaili”, “Elena Gjika” mesimi mbahet me orar te plote.

Ne nderkohe perderisa ne disa shkolla jane rregulluar oborret e shkollave, ne shkollen fillore Iliria, kontinjeret e berrllogut kundermojne edhe ne pike te dimrit.

Se cila eshte gjendja ne kete shkolle flasin edhe keto fotografi te cilat i ka postuar ne Facebook nje prind i cili ka femiun ne kete shkolle!

16142524_10154484296359332_5891623898716433004_n16114989_10154484296264332_9003741080834802169_n15978103_10154484296274332_2520654556139905285_n