[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Drejtori i ri i Doganës zyrtarisht merr detyrënDrejtori i ri i Doganës Bahri Berisha, ka pranuar zyrtarisht detyrën në këtë post.

Në ceremoninë e pranim- dorëzimit të detyrës së drejtorit të përgjithshëm të Doganës, ka folur ministri i Financave Avdullah Hoti, i cili ofroi mbështetjen e ministrisë që ai udhëheq për këtë institucion.

Drejtori i ri i Doganës Bahri Berisha, tha se është i privilegjuar për marrjen e këtij posti, ndërsa është shprehur se do të kryejë me përgjegjësi të lartë detyrën e sapo pranuar.

Ai shpreson që do të ketë përkrahjen e Qeverisë së Kosovës gjatë udhëheqjes së tij me Doganën e Kosovës.

Fahri Gashi, ish-ushtrues i detyrës se drejtorit të Doganës, është shprehur i bindur se drejtori Berisha do ta kryejë punën me sukses dhe përkushtim.