Dokument: Gënjeshtra e ministres Haxhiu, amnistia e 2013-ës nuk i falë krimet e luftës dhe vrasjet

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka gënjyer sot publikisht kur akuzoi Partinë Demokratike të Kosovës se i ka falur krimet e luftës dhe vrasjet. “Juridikisht, krimet e luftës nuk amnistohen, nuk parashkruhen, por politikisht ka pasur përpjekje serioze për t’i amnistuar krimet e luftës, prandaj Serbia është shfajësuar në kohën kur ju keni qeverisur. Ndërsa, … Vazhdoni me leximin e Dokument: Gënjeshtra e ministres Haxhiu, amnistia e 2013-ës nuk i falë krimet e luftës dhe vrasjet