[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Dogana ka parandaluar gjatë janarit 2017 kontrabandën e 56 kg substanca narkotike    Prishtinë 2 shkurt 2017  Njësit e Doganës e Kosovës  bashkëpunim  ngushtë me njësit Policore gjatë muajit janar 2017 arritën  kapin dhe parandalojnë hyrje e 56 kilogramëve  substancave narkotike.  
Gjatë këtij muaji planet operative suksesshëm kanë parandaluar hyrjen e substancave narkotike gjithsejtë janë kapur 20 raste me mallra  ndaluara derisa sasitë e kapura kanë variuar nga 0.300 gram deri  mbi 25 kilogram  një rast.  
 Gjithashtu planet operative kanë treguar sukses edhe  parandalim e  hyrjes ilegale  armëve dhe municionit gjatë janarit ku janë kapur  8 raste revole (10 copë) dhe fishek (1000 copë). 
ETC-ELKOS (1)
  gjitha rastet  bashkëpunim me policinë kufitare personat përgjegjës janë procedura tek prokuroritë kompetente.   
 Dogana fton qytetarët   thërrasin  telefonin 0800 50 095 nëse hasin apo shohin keqpërdorime dhe kontrabandim, sepse vetëm  bashku mund  mbrojmë dhe ndërtojmë shtetin tonë.