[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Do të qeshni me lot se çfarë i ndodhi këtij vrapuesi dhe qenit të tij(Video)Kjo vidoe qesharake është botuar së fundi në rrjetet sociale dhe tregon një njeri duke vrapuar së bashku em qenin e tij.

Ajo që ka bërë mij♪7ra shikues të qeshin em lot është se papritmas atyre ju ndodh dicka qesharake .

VIDEO