[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Djali shkon në bordelo me 20 euro, por ajo çka i bëri prostitutës nuk ka komentKjo është gafa më e madhe e vitit në një bordello, raporton gazeta gjermane, Bild.

Një 16-vjeçar shkoi në një bordello në Dortmund dhe kërkoi që një prostitutë t’i bënte seks oral.

Çmimi: 20 euro.

Prostituta i kërkoi parapagim.

Atëherë ai nxori një kartmonedhë të dyshimtë. Prostituta e dalloi se ishte false dhe i kërkoi një tjetër.

Edhe kartmonedha tjetër ishte false.

Atëherë prostituta u nis të telefononte policinë.

Djaloshi ia mbathi me të katërta.

Por kishte lënë pas çantën e shpinës, ku ishin disa foto.

Policia i vendosi fotot në rrjet dhe kërkoi ndihmë.

Nuk kaloi një orë dhe çështja u zgjidh.

Ishte vetë babai i djalit që e njohu atë dhe telefonoi policinë.

I biri rrezikon një padi për shpërndarje të parave të falsifikuara.