[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Djali i Servet Pëllumbit në listën e kandidatëve për deputet në Tiranë 

Teksa emra të njohur të Partisë Socialiste dhe themelues nuk ja kanë dalë të jenë kandidatë për deputetë, emra të rinj janë renditur në listat e 11 qarqeve. Ndër to, në Tiranë, kandidon për deputet edhe djali Servet Pëllumbit, ish-kryetar i Parlamentit në vitet 2002-2005. Arben Pëllumbi është renditur i 18-ti në listë, me shumë gjasa fitues, për shkak edhe të mungesës së PD-së në zgjedhje e 18 qershorit