Dita e 16-të e barrikadave në veri| Zëvendësi i Sveçlës bënë një postim të çuditshëm

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Blerim Gashani, ka bërë një postim humoristik në rrjetin social “Facebook”. Duke treguar se feston ditëlindjen për një ditë me Jezu Krishtin, Gashani ka shkruar se ka marrë shumë urime dhe se është çuditur që ditëlindjen e tij e cilësonin si më të rëndësishmen nëpër televizione. “Disa thoshin se sot … Vazhdoni me leximin e Dita e 16-të e barrikadave në veri| Zëvendësi i Sveçlës bënë një postim të çuditshëm