[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Diçka që s’u kuptua dje, Beyonce ka zbuluar edhe gjininë e binjakëveTheu internetin” është pak të thuash për  foton e Beyonces ku lajmëroi shtatzëninë e saj, e ndërsa lumi i urimeve vërshonte gjatë gjithë ditës, ajo çka emocionet nuk na lejuan të kuptonim ishte mesazhi i koduar që vet këngëtarja na dërgoi.  Bëhet fjalë pikërisht për gjininë e fëmijëve, e cila kuptohet qartë nga veshja e vet këngëtares.

Bojqielli dhe vishnja ishin të brendshmet që ajo zgjodhi në foto, duke simblizuar kështu ardhjen në jetë të një djali dhe vajze. Për një foto të tillë as vetë ne nuk e zgjedhim veshjen rastësisht, jo më Beyonce ” The Queen” dora vetë.