Dhunohet një 15-vjeçare në Prishtinë, gjendet në bagazhin e veturës ku ndodheshin shtatë persona

Numri i rasteve të ngacmimeve, sulmeve e dhunës seksuale në vendin tonë ka marrë përmasa shqetësuese. Në shumë prej tyre, viktima janë vajzat e shpesh të dyshuar, janë persona të njohur të tyre të cilët përkundër moshës minorene të viktimave, krijojnë raporte intime me to dhe i keqpërdorin seksualisht. Një ngjarje e tillë ka ndodhur … Vazhdoni me leximin e Dhunohet një 15-vjeçare në Prishtinë, gjendet në bagazhin e veturës ku ndodheshin shtatë persona