Dhunimi që tronditi Kosovën: Të dyshuarit për rastin e 11 vjeçares mund të lirohen në mungesë provash

Të dyshuarit për dhunimin e një 11 vjeçare në Prishtinë mund të lihen të lirë. Një rast shumë i ndjeshëm që tronditi vendin në verën e 2022’tës mund të përfundoj me të pa dënuar. Kjo pasi Gjykata Themelore e Prishtinës ka hudhur poshtë aktakuzën e ushtruar ndaj pesë të dyshuarve: E.R. dhe Sh.K, (madhor), si … Vazhdoni me leximin e Dhunimi që tronditi Kosovën: Të dyshuarit për rastin e 11 vjeçares mund të lirohen në mungesë provash