Detaje të aktakuzës kundër shokut multimilioner të Hysen Durmishit

Pas publikimit të aktakuzës ndaj biznesmenit Bujar Shabani, që është në krye të kompanisë “Bageri” që dyshohet për mashtrime në tendere publike, Gazeta sjell deklaratat e inxhinierit dhe gjeodetes që ishin cak i mashtrimit të tij. LEXO EDHE KETE “Kam me ardhë me t’ngrehë zhag me t’bo për kolicë”! Burri kërcënon ish-gruan në Fushë Kosovë … Vazhdoni me leximin e Detaje të aktakuzës kundër shokut multimilioner të Hysen Durmishit