Dëshmitari mungoi, anulohet seanca për korrupsion ndaj ish-kryetarit të Malishevës dhe të tjerëve

Prishtinë- Për shkak se dëshmitari që ishte paraparë të dëgjohej në gjykimin për korrupsion mungoi pasi kishte një takim, është anuluar seanca e së martës në Gjykatën Themelore në Prishtinë.   Donfried: Ikja e serbëve nga institucionet s’është zgjidhje, të nisin bisedimet për krijimin e Asociacionit Në këtë rast po akuzohen për korrupsion Bajram Hasani, … Vazhdoni me leximin e Dëshmitari mungoi, anulohet seanca për korrupsion ndaj ish-kryetarit të Malishevës dhe të tjerëve