[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Dëshmia tronditëse | Dino pyeste shokët: Çfarë raporte keni me gruan time?Në këtë dokumentar mund të kuptoni shumëçka nga raportet jonormale mes Dino Asanajt dhe bashkëshortes së tij.

Mësoni detajet duke klikuar në videon e mëposhtme