[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Deputetja kanadeze tregon se cilët kosovarë mund të shkojnë në Kanada (Video)Kanadaja është njëri prej shteteve që pranon më shumti imigrantë. Deputetja e Partisë Laburiste të kryeministri Tredaeu, Anita Vandenbeld ka treguar për kategorinë e njerëzve nga Kosova që shteti i saj synon t’i ketë

Ata duhet të jenë të fushës së teknologjisë, por deputetja shpjegon edhe mundësinë e shkuarjes për studime dhe mbetjes në këtë shtet.