Deputetja e AAK-së jep rrogën e fundit për Fondin për Siguri

Deputetja e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Albana Bytyqi, e ka vazhduar nismën e kryetarit të Suharekës, Bali Muharremaj, që vjen nga e njëjta parti, për ndarjen e rrogës së shkurtit për Fondin për Siguri. “Si deputete e Kuvendit të Kosovës e përgëzoj dhe e mbështes për këtë iniciativë. Është koha e duhur për të … Vazhdoni me leximin e Deputetja e AAK-së jep rrogën e fundit për Fondin për Siguri