Deputeti i Vetëvendosjes nuk e përjashton mundësinë e largimit nga kjo parti

Fatmir Humolli, deputet i Lëvizjes Vetëvendosje nuk e ka përjashtuar asnjë mundësi që ai të largohet nga partia që është në pushtet dhe grupi parlamentar i kësaj partie. Ai në një prononcim i ka dhënë disa afate qeverisë dhe subjektit politik në të cilin është aktualisht, në të kundërtën do të dal nga Lëvizja Vetëvendosje. … Vazhdoni me leximin e Deputeti i Vetëvendosjes nuk e përjashton mundësinë e largimit nga kjo parti