Deklaratat e para të Vuçiq pas rizgjedhjes si president

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq, i cili triumfoi në zgjedhjet e 3 prillit në Serbi, si kandidat për shef të shtetit dhe në zgjedhjet parlamentare, në reagimin e parë mbrëmë, nuk ka sinjalizuar ndryshime në politikën e jashtme të shtetit të tij. Ai ka theksuar se Serbia do ta ndjekë rrugën europiane dhe raportet e … Vazhdoni me leximin e Deklaratat e para të Vuçiq pas rizgjedhjes si president