[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Deklarata e Trumpit që po çmend EvropënPresidenti i ri amerikan Donald Trump ka mbrojtur sërish vendimet e tij për ndërtimin e murit në kufi me Meksikën dhe për ndalimin e imigrantëve nga shtetet arabe.

Pas shumë reagimeve nga e gjithë bota, Trump ka shfrytëzuar rrjetin social Facebook për të arsyetuar vendimet e tij.

“Shteti jonë ka nevojë për kufij të fortë dhe rishikim të hollë, TANI. Shikoni se çfarë po ndodh në gjithë Evropën dhe, në të vërtetë, në gjithë botën – rrëmujë e vërtetë!”, ka shkruar ai.