[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Deda: Trenin e ndali SHBA-jaDeputeti i pavarur në Kuvendin e Kosovës, Ilir Deda, ka deklaruar se trenin në Rashkë, e kanë ndalur Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Deda pa mohuar rolin e forcave të policisë që sipas tij janë urdhëruar nga drejtori i policisë dhe jo Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi.