[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Damiano feston ditëlindjen, kjo është dhurata speciale në Big Brother (Foto) 

Damiaono ka festuar ditëlindjen dhe sigurisht që brenda mureve të shtëpisë së Big Brother nuk kanë munguar as dhuratat modeste.

E tillë ishte dhe ajo që Kei i ka bërë. Është pikërisht portreti i tij dhe i Armelës të pikturuar në një letër, me numrat e mikrofonave të banorëve nga pas.

 

Ajo i jep dhuratën Damianos dhe ai i thotë se ajo nuk e ka idenë se sa ndikim ka te personat që ka afër dhe se ai ka arritur të shohë të mirën brenda Keit dhe Vivit dhe se ka shpresë për gjithçka