[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Daçiq thotë se forcat e sigurisë së Kosovës nuk mund të jenë në veriMinistri serb i Punëve të Jashtme Ivica Daçiq ka deklaruar sot se forcat e sigurisë së Kosovës nuk guxojnë të jenë në veri të Kosovës.

A ka marrëveshje gojore a të shkruar, me vulë a pa vulë, nuk është e rëndësishme, sepse, siç citon FoNet Daçiq ka shtuar se arrijnë marrëveshje kryeministrat dhe ministrat e Punëve të Jashtme, nënkuptohet se kanë kapacitet të mjaftueshëm të bëjë marrëveshje.

NATO, pas shkuarje së pjesëtarëve të njësisë elite ROSU në veri ka thënë se forcat policore të Kosovës mund të vendosen pa leje të KFOR –it.