Çka është Marrëveshja Bazë Kosovë – Serbi që SHBA dhe BE po kërkojnë të respektohet

    Marrëveshja e Ohrit, kërkon marrëdhënie të mira fqinjësore ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, njohje të dokumenteve dhe simboleve dhe respektim të sovranitetit dhe tërësisë tokësore të njëra tjetrës. Propozimi franko-gjerman, propozimi evropian, Marrëveshja drejt normalizimit të marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë, Marrëveshja Bazë. Më 27 shkurt 2023, ajo u pranua nga kryeministri i Kosovës, … Vazhdoni me leximin e Çka është Marrëveshja Bazë Kosovë – Serbi që SHBA dhe BE po kërkojnë të respektohet