[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Cili deputet është pronar i kësaj Kështjelle? (Foto)Deputeti ka treguar se në këtë Kështjellë ka investuar një shumë të madhe parash.

 

Nëse ju ka rastisur të shihni një Kështjellë në rrugën Prizren-Zhur, ajo është një Restorant dhe Hotel, e që pronar i saj është deputeti i Nismës për Kosovën, Zafir Berisha, shkruan Magazina.al

 

Berisha ka deklaruar se në këtë biznes ka investuar hiq më pak se 600 mijë euro, ndërsa e kishte nisur në vitin 2005, kur ende nuk ishte zgjedhur deputet i Kuvendit të Kosovës.

Gjithsesi me investimet që ka bërë në kohët e fundit, “Kështjella” e Zafir Berishës është bërë një vend atraktiv për banorët e rrethinës së Prizrenit por edhe gjithë Kosova.

22662_100743623289158_6700954_n 576336_362953413750980_1036341570_n10256420_812329875479996_5965542359892702475_n12219395_966002303446085_8150880102408838374_n12243176_966002286779420_235367947030872557_n

12279104_970708799642102_5733109262970716535_n13445571_1086667021379612_289497950559833654_n