[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Cila është ngjashmëria që Lori Hoxha ka me babain?Bukuroshja Lori Hoxha gjatë intervistës në IN TV ka vënë në dukej faktin se flet mjaft shpejt dhe është diçka që nuk e eviton dot.

“Shpesh njerëzit më thonë, të lutem mos më avash”. Megjithatë ajo shprehet e lumtur për këtë fakt pasi shumë veta se në diçka të tillë ngjan shumë me të atin dhe për këtë ndihej krenare.