[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Cila është nëna dhe cilat janë të bijat në këto foto?Besoni apo jo, në foto janë dy motra dhe nëna e tyre Natali (majtas), e cila është 45 vjeç!Natalia Vardel nga Australia ka një problem të veçantë – njerëzit vazhdimisht e përziejnë me vajzat e saj dhe mendojnë se këto tri femra janë motra.

“Njerëzit vazhdimisht pyesin nëse jemi motra, dhe ndonjëherë mendojnë se Justin (vajza e madhe) është nëna ime për shkak se është e gjatë e unë jam e më e shkurtë”, tha ajo për “Daily Mail”.

Edhe pse dy herë më e moshuar se bijat e saj – Jasmine (21) dhe Tamika (19), ato dalin bashkë në shëtitje.

“Unë mendoj se është një kompliment për mua, por njerëzit më thonë që unë po përpiqem që t’i kopjoj ato, por unë i kam flokët e verdhë prej 15 vjetësh. Kjo është gjenetikë e thjeshtë”.

Nëna dhe vajzat ndajnë një pasion të madh për makinat, por është interesante se Natali e njohu babanë e tyre në këtë mënyrë – ishte mrekulluar në makinën e tij ndërsa ajo ishte duke bërë shopping.

ImageImage