[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Çifti i çmendur bën seks dhe i postojnë në FB. Ja fotot e aktit (Foto +18)Një vajzë dhe një djalë i ri kanë bashkëngjitur fotografitë në profilet e tyre, të cilat u realizuan pas marrëdhënies seksuale.

Vetëm pas pak momentesh që kanë lënë këto fotografi, ata janë parë nga dhjetëra mijëra njerëz në Bosnje, Kroaci, Serbi

dhe vende tjera të Ballkanit. Rrjetet sociale po “bombardohen” nga ky skandal. Se në Facebook shpërndahet gjithçka e dimë

që moti, por ky shembull ka shokuar tërë rajonin.

fejsbuk-intima-11fejsbuk-intima-4Sipas komenteve kuptohet që çifti është nga Serbia, ndërsa po në bazë të të njëjtave komente, mendohet se fotografitë janë

bërë menjëherë pas marrëdhënies seksuale. Derisa, për një kohë të shkurtër ata me ose pa qëllim kanë mbajtur të hapur për

publikun, këto fotografi janë parë nga një numër i madh i njerëzve nëpër Ballkan.

Por, çështja kryesore është se si intimiteti tashmë është bërë diçka shumë normale, dhe e thjeshtë për t’u shpërndarë

me të tjerët, madje në përmasa ekstreme. Madje, kur shikohen komentet ka edhe nga të tilla që thonë “Më shtohet presioni

kur i shoh vendet intime tuaja”, gjë që nuk i ka penguar fare djaloshit.

Pika kulminante ka qenë kur i riu ka shpjeguar arsyen e këtij hapi, duke iu përgjigjur komenteve në fotografi.